Azonnali elérhetőség

tel.: 1 / 226-4263
e-mail: budapest@ablakunk.hu

Komplett nyílászáró kivitelezés egy székesfehérvári raktárcsarnok és irodaházon

A 2012-ben épült raktárcsarnok és irodaház KÖMMERLING Comfort line műanyag ablak és alumínium ajtó beépítésével készült. A nap melegítő sugarait 70 %-ban visszaverő kétrétegű hőszigetelő üvegezéssel készült műanyag ablak nagyban hozzájárul az épület gazdaságos hűtéséhez és fűtéséhez. Az alumínium bejárati ajtó és lépcsőházi üvegfal karakteressé teszi a stílusos, modern épület homlokzatát.

Tovább

Műanyag ablakok és alumínium üzletportálok kivitelezése a székesfehérvári Zichy Udvar társasházban

A 2008-ban épült 63 lakásos társasházban kívül-belül fehér színű műanyag ablak került beszerelésre, 3 rétegű hőszigetelő üveggel, belső tokos redőnnyel. A bejárati ajtók és a földszinti üzletportálok fehér alumínium szerkezetekből kerültek beépítésre.
Tovább

Nyílászárók cseréje székesfehérvári társasházon

2011-ben a házon a régi fém üvegfalat cseréltük, melynek a helyére 5 kamrás, KÖMMERLING Comfort line sík szárnyas műanyag ablak és bejárati ajtó került beépítésre, kétrétegű hőszigetelő üvegezéssel, külső-belső visszajavítással.

Tovább

Új nyílászárók és árnyékolók kivitelezése móri családi házon

A 2006-ban épült családi házban kívül festett, belül fehér színű, 5 kamrás műanyag ablak és ajtó került beszerelésre, kétrétegű hőszigetelő üvegezéssel, fölé épített vakolható tokos alumínium lamellás redőnnyel, a redőnybe integrált rolós szúnyoghálóval.

Tovább

Új nyílászárók és tolóajtók kivitelezése a Velencei-tavi Kistérségi Járóbeteg Szakellátó Intézményen

A 2010-ben épült épületen az műanyag ablak és üvegfalak 5 kamrás profilrendszerből készültek, kívül antracit színű fóliával, belül fehér színben, kétrétegű hőszigetelő üvegezéssel. A GEZE típusú automata tolóajtók hőhídmentes kivitelű porfestett alumínium szerkezetre épültek.

Tovább

Új nyílászárók és zsalugáterek beépítése székesfehérvári családi házon

Az épület 2005-ben épült. A kívül aranytölgy, belül fehér színű műanyag ablak eléépített vakolható tokos alumínium lamellás redőnyöket és fából készült fix lamellás zsalugátert kapott. A műanyag ablakok és a bejárati ajtó kétrétegű hőszigetelő üvegezéssel készült. (Ug=1,1 W/m2K)

Tovább